Razočaravajuće: Karleuša se oglasila poslije razvoda i otkrila šta je od imovine pripalo njoj…

Razočaravajuće: Karleuša se oglasila poslije razvoda i otkrila šta je od imovine pripalo njoj…

Jelena Karleuša već dve godine pokušava sporazumno da se razvede od Duška Tošića s kojim je u braku već 15 godina. I dok se kraj braka sa Duškom ne nazire, pop diva je svoju svoj prvi brak sa Bojanom Karićem okončala za tren.

S obzirom da je kao i Duško, i pevačicin prvi suprug bio milioner, svi su se tada pitali šta je Jelena Karleuša dobila nakon razvoda od Bojana. Kareluša i naslednik bogate imperije Karić, venčali su se 23. septembra 2004. a rastali su se već u martu 2005. godine.

Šta je Jelena Karleuša dobila nakon razvoda mnoge je razočaralo

Tada se šuškalo da se Jelena nije dopadala Bojanovoj familiji, te da ga je prevarila sa telohraniteljem, međutim, neke od tih priča demantovala je pevačica, a neke porodica Karić. Ono što je jedina istina je to da Jelena iz tog braka nije profitirala kako su mnogi očekivali.

Nije bilo predbračnog ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece.

To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo – rekao je nakon razvoda Bojan.

Ništa mi nije trebalo jer sam ja ipak bila i ostala šmekerka. Mnogi ne znaju da sam ja platila i naš medeni mesec u Dubajiu. Imao je on, ali sam baš zbog Bogoljuba to htela. Bogoljub je njemu, inače, ‘ukidao’ novac, ali mu je Sreten davao. On nas je podržavao. Bojana sam mnogo volela – otkrila je Jelena nakon razvoda. svet.rs

Share this content:

You May Have Missed