“ANITA STANOJLOVIĆ SE UPROPASTILA”! OVOLIKO ZAHVATA UKUPNO je pobjednica uradila nakon Elite, POSLEDNJA FOTKA ŠOKIRALA SVE!

“ANITA STANOJLOVIĆ SE UPROPASTILA”! OVOLIKO ZAHVATA UKUPNO je pobjednica uradila nakon Elite, POSLEDNJA FOTKA ŠOKIRALA SVE!

Pobednica rijalitija Elita, Anita Stanojlović je nedavno donela odluku da krene u potpuno novom smeru u životu i da se potpuno promeni, što je uključivalo i brojne korekcije na njenom licu.

Stanojlovićeva se, odmah po izlasku iz rijalitija u kome je pobedila i ponela sa sobom 100.000 evra, bacila na remont, pa danima ne izlazi iz salona za ulepšavanje u kojima se podvrgava različitim intervencijama.

Prvo se pohvalila kako je sredila usne, te istakla da celo lice dobija drugačiji izraz sa lepo urađenim usnama. Posle toga se pohvalila intevencijama na licu, koje su joj izmenile lični opis, a potom je otišla i na nadogradnju kose i noktiju, nadgradnju tena solarijumom i senčenje obrva.

Prema rečima mnogih, Anita se sada pojavljuje potpuno neprepoznatljiva u odnosu na svoj prethodni izgled. Ova promena nije samo estetska, već veoma radikalna, što su primetili i drugi, koji su to prokomentarisali putem društvenih mreža.

Anita se upropastila bez potrebe. I onako je bila lepa dok ne progovori. Sad se unakazi – stajalo je u opisu fotografije iz jučerašnjeg lajva.

“Šta uradi od sebe”, “Da je majka ne prepozna”, “Kod nas se kaže :Videla žaba da je konj digao nogu da se potkiva, pa digla i ona”, “Bila je iskreno lepa. Ne prepametna, ali lepa… ali sada”,

“Prepumpala se bajadera”, “Treba joj za posao”, samo su neki od komentara na mreži. Autor: Republika/M. Đ.

Share this content:

You May Have Missed