ANELI HITNO POBJEGLA IZ SARAJEVA: Pohitala za Beograd, evo gdje je i SA KIM UHVAĆENA! (FOTO)

ANELI HITNO POBJEGLA IZ SARAJEVA: Pohitala za Beograd, evo gdje je i SA KIM UHVAĆENA! (FOTO)

Drugoplasirana takmičarka “Elite 7” Aneli Ahmić provela je nekoliko dana u Sarajevu sa svojom ćerkom Norom, a juče se hitno vratila u Beograd. Aneli se usnimila dok vozi i žuri, kako bi se što pre pridružila sveže operisanoj Slađi Lazić, koja je izašla u provod. Lazićeva se uslikala u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a potom joj se pridružila i Aneli.

Efendija Pezić tvrdi da žena ne smije izlaziti iz kuće našminkana, helanke zabranjeno nositi

Slađa i Aneli se nisu provodile same. Sa njima se provodila i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koja se uslikala sa Ahmićevom, dok je famozna Poršelina slikala samo piće, jer još uvek krije svoje lice nakon plastičnih operacija.

Ahmićeva je nedavno otkrila i na šta će potrošiti nagradu od 50.000 evra.

Osećam se kao jedan veliki pobednik, posle loših stvari koje sam proživela mi se vratilo samopouzdanje i kada sam videla da me narod podržava. Sada ću da porazgovaram sa svojom sestrom.

Nisam razočarana što sam druga, za mene je i ovo velika pobeda posle svih laži i optužbi od strane bivšeg supruga i bivšeg partnera, ali nećemo sada o tim temama – rekla je Aneli i dodala da će novac uložiti u kuću.

Uložiću u kuću, planiram da nešto kupim, a imam i neke uloge. Trenutno želim da se posvetim Nori, da nadoknadim svih 10 meseci. Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć, ali trenutno me ne zanima Janjuš – istakla je Ahmićeva, koja se nedavno pohvalila novim automobilom. Autor: Republika/M. P.

Share this content:

You May Have Missed