Nevjerovatna gesta u najtežim trenucima: Obolio od raka, a kad je vidio šta su saigrači uradili, nije mogao zaustaviti suze (VIDEO)

Nevjerovatna gesta u najtežim trenucima: Obolio od raka, a kad je vidio šta su saigrači uradili, nije mogao zaustaviti suze (VIDEO)

Ovaj dirljivi trenutak je zabilježen na video snimku i podijeljen na zvaničnim nalozima kluba na društvenim mrežama. Igrači švedskog amaterskog fudbalskog kluba Kalmara ukrali su pažnju javnosti zbog emotivne geste podrške kapitena tima Markusa Hermana.

Naime, Herman se suočava s teškom bitkom protiv raka, a svi članovi tima su obrijali glave kako bi pružili podršku svom kapitenu, koji je zbog bolesti bio primoran da odmah prekine sve sportske aktivnosti.

Ovaj dirljivi trenutak je zabilježen na video snimku i podijeljen na zvaničnim nalozima kluba na društvenim mrežama, gdje je brzo postao viralan. Na snimku se vidi kako Herman ulazi u svlačionicu i zatiče svoje saigrače s novim izgledom. Njegova reakcija bila je emotivna – uslijedile su suze i zagrljaji sa saigračima.

Ono što ovaj gest čini još posebnijim jeste činjenica da su u akciju uključeni i članovi stručnog štaba, koji su se također odlučili na ovaj potez kako bi pokazali svoju solidarnost sa kapitenom. Izvor: Avaz

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 433 (@433)

 

Share this content:

You May Have Missed