NOSTRADAMUS IZ BRAZILA NAPRAVIO POMETNJU: Tvrdi da se njegova PROROČANSTVA zaista ostvaruju, a evo šta je sve “predvideo”

NOSTRADAMUS IZ BRAZILA NAPRAVIO POMETNJU: Tvrdi da se njegova PROROČANSTVA zaista ostvaruju, a evo šta je sve “predvideo”

Pravu pometnju u javnosti napravio je Atos Salome iz Brazila, koji je sebe proglasio “Živim Nostradamusom” i tvrdi da se njegova proročanstva obistinjuju. Kako je Atos naveo, do sada je predvideo pandemiju koronavirusa, finale Svetskog prvenstva i smrt kraljice Elizabete. Međutim, to nije sve, njegova nova “proročanstva” izazivaju veliku pažnju u javnosti.

Kako kaže obistinilo se i njegovo poslednje proročanstvo – sajber napad na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. i korporativna špijunaža u određenim sektorima.

– Događaji takve veličine poput Olimpijskih igara bili bi idealne mete napada, sposobne da izazovu poremećaje u postojećem poretku – napomenuo je Salome za Dejli mejl, te dodao:

– To tačno pokazuje moju hipotezu kada su francuske vlasti brzo reagovale i povećale svoje mere sajber bezbednosti. Ovo je još jedan pokazatelj da postoji potreba za adekvatnim i efikasnim merama zaštite sajber prostora tokom značajnih globalnih prilika.

Kako je istakao, trenutne ranjivosti pretraživača su dokaz da su njegova predviđanja tačna.

– Ovaj incident dokazuje da sam bio u pravu, platforme za kriptovalute su podložne sajber napadima i mogu uticati na finansijska tržišta – zaključio je momak koji sebe smatra “Živim Nostradamusom”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WION (@wionews)

Pet jezivih predviđanja “Živog Nostradamusa”

-Ljudi će imati priliku da upoznaju vanzemaljce
-Asteroid uranja na Zemlju i započinje novu svemirsku trku
-Sistemi veštačke inteligencije razvijaju svest i bune se protiv svojih tvoraca
-Treći svetski rat mogao bi da izbije uskoro, jer sukobi prete da eksplodiraju širom sveta
-Prirodne katastrofe pogodiće SAD, Afriku i Bliski istok

Ko je bio pravi Nostradamus?

Nostradamus je bio je francuski lekar, astrolog i navodni prorok. Njegova knjiga Proročanstva izdata je u milione primeraka i danas je najpoznatija knjiga proročanstava ikad štampana. Svoja proročanstva Nostradamus je pisao u stihovima. Stihovi su uglavnom pisani zagonetnim, dvosmislenim stilom upotrebom francuskih, italijanskih, grčkih i latinskih reči.

Još uvek se izučavaju njegova proročanstva. (Kurir.rs/I.M.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Athos Salomé (@athos_salome)

 

Share this content:

You May Have Missed