UČITELJICA NAPASTVOVALA UČENIKA, OSUĐENA NA 6 GODINA: Držala mu časove matematike, pa ga iskoristila MAJKA DEČAKA SVE OTKRILA!

UČITELJICA NAPASTVOVALA UČENIKA, OSUĐENA NA 6 GODINA: Držala mu časove matematike, pa ga iskoristila MAJKA DEČAKA SVE OTKRILA!

Holi Rouz-Svini (37), učiteljica matematike iz Velike Britanije, osuđena je na zatvorsku kaznu od šest godina zbog s*ksualnog zlostavljanja tinejdžera.

Ova 37-godišnjakinja držala je onlajn časove matematike maloletnom učeniku, da bi u maju prošle godine njegova majka otkrila ‘neprimerene’ poruke kad je ušla u sinovljev Vocap (WhatsApp). Učiteljica je u tajnosti zvala dečaka u svoj dom, piše Telegraph.

Prilikom pregleda njenog laptopa pronađeni su zapisi u dnevniku u kojima je pisala detaljno o svojim odnosima s tinejdžerom.

Rouz-Svini priznala je krivicu po svih šest tačaka optužnice vezanih uz s*ksualno zlostavljanje, u svoju odbranu je rekla kako ima problema s mentalnim zdravljem. Njeno ime završilo je na listi s*ksualnih prestupnika, uz zabranu prilaska svojoj žrtvi.

Detektivi koji su radili na slučaju rekli su da je reč o gruboj zloupotrebi poverenja od strane žene kojoj se verovalo.

“Umesto da ga podučava matematiku, ona ga je iskoristila. Ovo zlostavljanje imalo je veliki i negativan uticaj na porodicu i nadam se da će im visoka kazna pružiti neku utehu”, poručili su detektivi. Kurir.rs/Telegraph/Priredila: M.CG

 

Share this content:

You May Have Missed