SVI DETALJI HAOSA U ZAGREBU: Maja pukla 500 evra na taksi, pa UPALA Stanislavu u kuću! ŠOK!

SVI DETALJI HAOSA U ZAGREBU: Maja pukla 500 evra na taksi, pa UPALA Stanislavu u kuću! ŠOK!

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera održali su sinoć “lajv” na društvenoj mreži TikTok, gde su govorili i mnogim temama i odgovarali na pitanja fanova. Maja i Stanislav su nedavno odmarali na Crnogorskom, a potom i na Hrvatskom primorju, a kad su se vratili u svoja rodna mesta, došlo je do drame.

Posle jedne, Maja je odlučila da krene za Zagreb, a za ovaj luksuz dala je čitavih 500 evra.

-Zove gospodin u šest popodne, malo smo se posvađali, ništa strašno. Posle toga se čujemo i dogovorimo da ja dođem avionom, međutim mi se opet posvađamo… U 4 ujutru uzimam taksi. Taksijem za Zagreb, a na granici sam čekala sigurno dva sata – govorila je bivša učesnica Elite.

-U devet ujutru mi zvoni na vrata, žena došla taksijem iz Beograda u Zagreb, neverovatno – zbunjeno je rekao Stanislav.

-To je ljubav – nasmejala se Maja.

-500 evra, šta – dodala je Marinkovićeva.

-Sitnica – nasmejao se Krofak.

-Nije mi žao – rekla je Marinkovićeva.

Inače, Maja je nedavno odgovorila na prozivke svog bivšeg dečka Filipa Cara, čije je rodno mesto posetila sa Stanislavom.

Nastavlja se tradicija. On je neko ko mene bespotrebno proziva, ja dečka ne komentarišem kao ni njegovu izabranicu. Poželela sam im svu sreću kada su dobili bebu, međutim, očigledno im fali medijska pažnja i reklama preko mene, tako da se zaista neću pecati na te stvari, to je moja prošlostUvek smo bili povezani i verujem da ne može da se pomiri sa činjenicom da je to prošlost, tu će i ostati. Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje. On mene sada pljuje na TikToku, ja pozivam ljude da ga giftuju. Za to vreme ja kupujem stanove i bavim se svojim životom. O bivšima sve najlepše, ipak ću ostati dama i neću se baviti praznim pričama – zaključila je Maja za emisiju “Ekskluzivno”. Autor: Republika/M. P.

Share this content:

You May Have Missed