Zakuhalo se: Bog sve gleda i sve vraća, Dara Bubamara neće da oćuti i oprosti Milici Pavlović

Zakuhalo se: Bog sve gleda i sve vraća, Dara Bubamara neće da oćuti i oprosti Milici Pavlović

Pevač Radiša Trajković Đani izrazio je svoje nezadovoljstvo zbog toga što nije stigao da otpeva nekoliko pesama na posebnoj proslavi za olimpijske pobednike održanoj pre nekoliko dana. Povodom ove situacije oglasila se i Dara Bubamara, koja je iznela svoje mišljenje.

– To nije kolegijalno, ali ko zna koja je to politika bila, verovatno su sportisti određivali ko će da peva. To je to, vole pevačice da misle da će osvojiti nekoga (smeh) – rekla je Dara u emisiji “Ekskluzivno”, pa nastavila:

– Svako se bori za sebe, ne zameram nikom, žao mi je Đanija, ja ga jako poštujem i volim, i njega i Slađu. Svako radi sebi, Bog sve gleda, tako da će im se sve vratiti.

Podsetimo, Đani je o “nepravdi” koja mu se nedavno dogodila na žurki naših Olimpijaca obavestio javnost.

– Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam… A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al’ ponižen – napisao je Đani, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Na pomenutoj proslavi našli su se brojni pevači, među kojima Milica Pavlović, Milica Todorović, Željko Šašić, Nikola Rokvić, Danica Crnogorčević i Ina Gardijan.

Dara Bubamara već duže vreme “ima pik” na mlađu koleginicu Milicu Pavlović. Kako se ranije pisalo, Dara je svojim prijateljima u razgovoru ispričala da joj se uopšte nije svideo Miličin koncert u beogradskoj areni koji je ona održala krajem decembra, kao i da ga je u mnogim delovima iskopirala. Očekivano, najviše joj je zasmetalo što je kao i ona 2018. godine za specijalnu gošću imala sada svoju bivšu drugaricu Jelenu Karleušu.

Da Dara Bubamara o Milici Pavlović nema baš lepo mišljenje, pokazuje i njen postupak od pre nekoliko meseci kada je na svom Instagram storiju podelila video jednog od svojih pratioca koji je “okačio” stari Darin snimak na kome ona u svom prepoznatljivom stilu igra i peva u jednoj televizijskoj emisiji.

– Jedna je Dara Bubamara! Džabe Milice Pavlović, ovakvu energiju i harizmu “provereno” možeš samo da sanjaš – pisalo je uz Darin snimak iz 2003. godine. AUTOR: Svet FOTO: ATA images, Instagram

Share this content:

You May Have Missed