Kćerka Ace Pejovića pobjegla u suzama: Vidjela manekenku kako mu sjedi u krilu, a on je mazi

Kćerka Ace Pejovića pobjegla u suzama: Vidjela manekenku kako mu sjedi u krilu, a on je mazi

Pevač Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, sa kojom ima tri ćerke – Magdalenu, Mariju i Ivu. Pevač je već dugi niz godina na estradnom nebu Srbije i regiona i normalno je da su mu se dešavale razne situacije.

Poznato je da je Pejović miljenik žena, što možemo videti i na njegovim nastupima, gde se u publici većim delom nalazi lepši pol, a pevač je sada otkrio kako se “nosi” sa obožavateljkama.

U razgovoru za “Blic” rekao je da njegova supruga Biljana nije ljubomorna, ali je problem sa jednom ženom imala srednja ćerka Ace Pejovića, kojoj se nije dopalo što je njen tata prisan sa njom u spotu za svoju pesmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peja🌸 (@pejoviccmarija)

– Ne branim se od obožavateljki. Nema potrebe, sve dok je u granicama normale. Ima tog udvaranja, meni je to slatko, simpatično, zezam se dokle god je to umesno. Moja Biljana nije ljubomorna, već 30 godina smo u braku, navikla je na te stvari. Simpatično joj je, ponudi se da nas slika. Odrasli smo ljudi da nam ljubomora predstavlja problem u braku – istakao je Pejović, te se kroz smeh prisetio jednog događaja:

– Pre deset godina smo snimali spot “Neverna” i bila je jedna manekenka, ona mi sedi nešto u krilu, sada je tu neka predigra, moja ruka joj ide ispod suknje. Kod kuće prvi put puštamo spot da vidimo kakav je i moja srednja ćerka je odgledala i okrenula se i rekla: “Kako si mogao to da uradiš?”. To je jedina situacija koju pamtim zbog koje je bila ljuta na mene – otkrio je pevač. AUTOR: Svet FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučićević

Share this content:

You May Have Missed