STANISLAV “DIJELI” MAJI ŠAKOM I KAPOM! Totalno izgubio sebe, fanovi ga više ne prepoznaju!

STANISLAV “DIJELI” MAJI ŠAKOM I KAPOM! Totalno izgubio sebe, fanovi ga više ne prepoznaju!

Popularna starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera nedavno su se aktivirali i na društvenoj mreži TikTok, gde sada najčešće razgovaraju sa fanovima, a pre samo dva dana progovorili su i o Majinoj potencijalnoj trudnoći, pa je Krofak odlučio da odgovori u svom stilu “Budemo videli”, čime je dodatno sve bacio u rebus.

Dok se javno komentariše njihova veza i odnos nakon rijalitija, Maja i Stanislav uživaju i ne mare za komentare ostalih, a svakodnevno objavljuju fotografije i snimke sa plaže, a Marinkovićeva je pripremila drugačiji kupaći kostim za svaki dan, kako bi gorele objave sa letovanja.

Stanislav više ne sme da objavljuje fotografije bez Maje, pa ju je i danas usnimio dok se sunča i proverava svoje društvene mreže, a svaku objavu i ona podeli putem Instagrama.

Inače, Maja Marinković je nedavno u ogledalu pravila snimak za svoj stori, pozirajući preplanula u bikiniju, dok joj je pozadina u jednom momentu iskočila bukvalno na kuk, pa su ponovo krenuli komentari da se obavezno sredi i poseti hirurga, ali čini se da Marinkovićeva te komentare uopšte ne registruje:

Ovo zaista izgleda neprirodno, kao da je iščašila kuk ili da joj je izrasla neka grba sa strane. Na njoj je sve lepo i šteta da je ovakve stvari kvare, treba to što pre da koriguje – prokomentarisao je jedan od rijaliti fanova, koji je inače oduševljen Majinim izgledom  Autor: Republika/M. I.

Share this content:

You May Have Missed