DAVOR DAO CRNOGORCU DA GA SNIMI KAKO PROSI DEVOJKU I CEO BALKAN VRIŠTI OD SMEHA: Romantičan trenutak postao URNEBESAN (VIDEO)

DAVOR DAO CRNOGORCU DA GA SNIMI KAKO PROSI DEVOJKU I CEO BALKAN VRIŠTI OD SMEHA: Romantičan trenutak postao URNEBESAN (VIDEO)

Momak po imenu Davor zamolio je slučajnog prolaznika, Crnogorca, da usnimi trenutak kada prosi svoju devojku, ali nije ni slutio da će se romantičan trenutak pretvoriti u urnebesnu situaciju. Davorova verenica Maja je na TikToku objavio dve verzije snimka. Prvi deo je pokriven romantičnom muzikom i svi vide kako Maja pristaje da se uda za Davora uz osmehe i poljupce, a onda…

Buduća mlada je objavila i šta se zapravo događalo iza kamera. Slučajni prolaznik, koji je slučajno i Crnogorac, kad je uključio snimanje, na urnebesan način je pružao podršku momku koji prosi svoju devojku.

– Bravo, svaka čast! Nisu oni ka’ mi Crnogorci. Mi tremu nemamo. Ne, nije, nemaju oni ka’ mi Crnogorci, oni imaju tremu – počeo je on, pa nastavio kad je usledio poljubac:

– Bravo ti ga! Bravo brate! To kume, to legendo!

@3majaaa

Kad Davor zamoli random Crnogorca da uslika prosidbu na vidikovcu, a lik uzme da snima video i postane naš glavni navijač! 🌅😂 Kad ti je prosidba u Crnoj Gori, dobiješ ceo tim podrške! #crnagora #crnagora🇲🇪 #montenegro #montenegro🇲🇪 #gopro #proposal #ido

♬ original sound – 3majaa

“Kad Davor zamoli random Crnogorca da uslika prosidbu na vidikovcu, a lik uzme da snima video i postane naš glavni navijač! Kad ti je prosidba u Crnoj Gori, dobiješ ceo tim podrške”, stoji u opisu snimka koji je objavila buduća mlada.

Više od 370 hiljada korisnika TikToka je pogledalo ovaj snimak, a komentari se samo nižu.

“Vrisnuh na komentare podrške, ali takvi smo mi, navijači iz Crne Gore. Čestitam, neka je srećno i dugovečno”, “Pa ja sam pala od smeha”, “Legendarno”, samo su neki od stotine komenata ispod videa. (Kurir.rs/ L. S.)

Share this content:

You May Have Missed