Oglasili se sestra i prijatelj Bore Đorđevića: Vijesti nisu dobre

Oglasili se sestra i prijatelj Bore Đorđevića: Vijesti nisu dobre

Bora Đorđević, frontmen frupe “Riblja čorba” već nekoliko dana nalazi se u ljubljanskoj bolnici. Zdravstveno stanje Bore Đorđevića već po samom dolasku u bolnicu bilo je veoma loše, a s vremenom je postajalo sve gore.

Đorđević je u bolnicu primljen s teškom upalom pluća, a sada je, kako kaže njegov menadžer Bane Obradović, prikačen na respirator.

– Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem – rekao je Bane, koji je bio u posetu kod Bore zajedno sa njegovom suprugom Dubravkom.

– Nisam ovih dana kontaktirala ni Dubravku ni Boru. Svi očekujemo da Boki bude bolje – rekla je Borina sestra Biljana Krstić nadajući se najboljem ishodu.

Međutim, ono što je rekao Borin prijatelj iz grupe “Kerber” zabrinulo je sve.

– Bora nikako nije dobro. On je veliki borac, mnogo toga je dao, on je ozbiljno bolestan. Mi smo dobri drugari, ali nisam ga mogao dobiti na telefon. Nema pozitivnih vibracija da će nešto dobro da se desi, ja se nadam, molim se Bogu, ali nije dobro. Ono što pišu nije trač, naš Bora stvarno nije dobro – rekao je Borin prijatelj Gale iz grupe “Kerber”.

Slovenački mediji takođe pišu da je naš muzičar u jako lošem stanju, ali se svi nadaju najboljem. Poruka podrške osvanula je i na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Dragi Boro, legendo, drži se. Cela Srbija je uz tebe – piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije. AUTOR: SVET FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Share this content:

You May Have Missed