OVAKO JE POGINUO DJEČAK: Drugar (13) ga udario ukradenim “golfom” dok ga je on snimao za Tiktok?!

OVAKO JE POGINUO DJEČAK: Drugar (13) ga udario ukradenim “golfom” dok ga je on snimao za Tiktok?!

U tragediji koja se dogodila u utorak oko jedan sat noću u Bečeju, poginuo je petnaestogodišnji dečak iz ovog mesta, kada je, kako se prvobitno sumnjalo, sa vršnjakom oduzeo, a potom seo u automobil marke “golf” i krenuo da se provoza.

Međutim, kako Kurir sada saznaje, ispostavilo se da je nastradali dečak nije bio u automobilu smrti, već da je bio na kolovozu i snimao svog dve godine mlađeg druga kako vozi ukradena kola.

Sumnja se da je do nesreće došlo, kada je trinaestogodišnji drug nastradalog B.T., upravljajući tuđim otključanim vozilom, udario petnaestogodišnjaka, koji je stradao na licu mesta – saznaje Kurir nezvanično iz MUP. Nakon tragičnog događaja, trinaestogodišnjak je pobegao, a policija ga je identifikovala i pronašla u jutarnjim satima.

S obzirom na to da dečak koji je upravljao “golfom” nema navršenih 14 godina života, on je krivično neodgovoran.

Podsetimo, nesreća se dogodila u noći izmešu ponedeljka i utorka, sat vremena iza ponoći u Pionirskoj ulici u Bečeju. Navodno, dva dečaka su se našla u blizini automobila koji je bio ostavljen sa ključem u bravi i tinejdžeri su to videli kao izazov i odlučili su da neovlašćeno i bez vozačke dozvole sednu i provozaju se. Njihov plan, kako se sumnja, bio je da vožnju snime mobilnim telefonom, a taj video bi kasnije podelili svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Kako je ranije rečeno, policija pregleda snimke sa kamere obližnje benziske pumpe, ali i snimke iz telefona dečaka. Autor: Kurir Hronika

Share this content:

You May Have Missed