Došla je do groba i izvadila roze sprej: Ono što je uradila sa krstom i spomenikom svi su nemo gledali – snimak je obišao svet

Došla je do groba i izvadila roze sprej: Ono što je uradila sa krstom i spomenikom svi su nemo gledali – snimak je obišao svet

Od kada su društvene mreže uzele maha, mnogo toga se može videti na različitim profilima. Čak i kada pomislimo da nas ništa više ne može iznenaditi, uvek se pojavi neki snimak ili fotografija koja prevazilazi granice dobrog ukusa.

Jedna devojka izazvala je upravo takve burne reakcije nakon što je objavila snimak kako besplatno čisti grobove nepoznatih pokojnika.

U videu koji je pregledan skoro 90 miliona puta, TikTok korisnica prikazuje kako pažljivo čisti grob, ribajući ga sve dok nije zablistao. Na snimku se vidi i kako slučajno bira zapušteni grob i odlučuje ga očistiti, piše The Sun.

@_the_clean_girl

I Cleaned a Random Grave!

♬ original sound – The Clean Girl

“Očistimo jedan nasumični grob. Pitam se ko je ovde pokopan? Hajde da ga očistimo i saznamo. Imam toliko pitanja. Koliko je star ovaj grob? Izgleda kao da je ovde već 500 godina. Kako je postao ovako prljav? Vau, iz njega raste drvo. Ovo je izazovan zadatak, ali mislim da svi zaslužuju lep grob”, poručila je ova devojka u snimku.

Nakon što je na krst nanijela ružičastu penu, čistila je sve dok nadgrobni spomenik nije postao blistavo beo. Uklonila je lišće i otpatke, a zatim ga dodatno očistila vodom i sapunicom. Njen trud otkrio je informacije o osobi koja je tu sahranjena.

“Dobro, malo sam istražila. Ovde je sahranjena žena koja je imala dva brata, baš kao i ja. Moram njenu porodicu učiniti ponosnom. Maria Lugo Texador, umrla 19.01.1990”, poručila je Tiktokerka. (Kurir.rs/Večernji/M.J)

Share this content:

You May Have Missed