SUPRUGA NAJPOZNATIJEG TIKTOKERA SAZNALA ZA NJEGOV ULAZAK U ELITU 8! Drama u porodičnom domu, večeras je ostavlja zbog rijalitija?!

SUPRUGA NAJPOZNATIJEG TIKTOKERA SAZNALA ZA NJEGOV ULAZAK U ELITU 8! Drama u porodičnom domu, večeras je ostavlja zbog rijalitija?!

Sinoć je zvanično počela osma sezona rijaliti programa “Elita 8”, a zbog velikog broja takmičara, ulazak je podeljen u dva dana. Prvog dana se na imanju u Šimanovcima uselilo 50 učesnica, dok se večeras očekuje dolazak novih takmičara. Međutim, glavna tema interesovanja javnosti jeste ulazak crnogorskog influensera Jovana Radulovića Jodžira, koji je dan pre početka rijalitija u suzama pozdravio sa porodicom, ostavljajući mnoge u neizvesnosti da li će zaista ući u Belu kuću.

Iako su mnogi s nestrpljenjem očekivali njegov ulazak sinoć, do toga nije došlo, te se pretpostavlja da će se Radulović večeras useliti u Belu kuću. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su na društvenim mrežama izrazili oduševljenje, ističući da će zbog njega pratiti ovogodišnju sezonu “Elite 8”. Jovan Radulović je inače u braku sa Irenom Radulović, poznatom novinarkom i voditeljkom, koja je plačući ispratila supruga u Beograd.

Ovaj crnogorski influenser već godinama izaziva interesovanje svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a ulazak u rijaliti program izazvao je dodatnu pažnju javnosti. Njegovi fanovi jedva čekaju da ga vide u Beloj kući, a samim tim je i njegovo prisustvo u rijalitiju postalo jedna od glavnih tema diskusija na internetu. Autor: Republika/Š. P.

Share this content:

You May Have Missed