Kemiš poslije toliko godina ljubavi tražio razvod: Zorica sve potvrdila, a razlog je potpuno iznenađujući

Kemiš poslije toliko godina ljubavi tražio razvod: Zorica sve potvrdila, a razlog je potpuno iznenađujući

Diva narodne muzike Zorica Brunclik i virtuoz na harmonici Miroljub Aranđelović oduvek su važili za jedan od najskladnijih ali najomiljenijih parova na estradi, no i pored toga razvod Zorice i Kemiša često je bio tema medija.

Iako je svojevremeno Kemiš važio za velikog zavodnika, pa su ga povezivali sa brojnim damama, to nije uspelo da naruši njegov i Zoričin mir, jer su oboje znali da on u Zoricu gledao kao u Boga.

– Kod pevača je postao trend da se pred izlazak albuma zbog marketinga izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kaže: “Ženo, šta misliš da ti i ja insceniramo da se razvodimo, da ti album uspe?”

– Ja sam mu rekla da to ne bi bilo dobro po njega jer kad bi izašao na ulicu, neka žena bi ga prebila kišobranom uz povike: “Onakvu ženu si ostavio, sram te bilo” – rekla je Zorica svojevremeno kroz smeh.

Zorica i Kemiš seledeće godine proslavljaju 40 godina braka i 50 godina njene karijere, pa su tim povodom odlučili da naprave veliku proslavu, tj. svadbu.

– Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma– rekla je Zorica ranije. AUTOR: SVET FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

Share this content:

You May Have Missed