Ova influenserka je opasna za okolinu: Ubila dvoje ljudi, pojavio se i snimak nakon nesreće

Ova influenserka je opasna za okolinu: Ubila dvoje ljudi, pojavio se i snimak nakon nesreće

Mejsi Marija Laters Mari (24) osumnjičena je za vožnju bez dozvole i napuštanje mjesta nesreće nakon što je automobilom izazvala nesreću u kojoj su dvije osobe stradale.

Manekenka se suočava sa ozbiljnim optužbama nakon što je navodno policiji priznala da je bila pod “ružičastim kokainom” kada je svojim mercedesom udarila velikom brzinom u druga vozila u centru Majamija, u tragičnom incidentu u kojem su dvije osobe poginule, a dvije povrijeđene.

Kada je policija stigla na lice mjesta, manekenka je bila toliko pijana da je policajcima rekla da je “iz budućnosti i da ima kristalnu kuglu”. Dana 10. avgusta, Marija je prošla svojim bijelim mercedesom kroz crveno svjetlo, nakon čega se sudarila sa sa crnim rendž roverom i srebrnim suzukijem.

Ona se sada suočava sa optužbama za vožnju bez dozvole i napuštanje mjesta nesreće koja je rezultirala smrću ili teškim povredama, prema sudskim zapisima u Majamiju. Tokom saslušanja o garanciji, sudija 11. okružnog suda na Floridi, Mindi S. Glejzer, osudila je Latersove postupke.

Ona je apsolutno opasna za zajednicu a njeni postupci, zasnovani na ubijanju ili agresivnoj vožnji, govore da nije podobna za upravljanje vozilom. Oštećena bi pobjegla sa lica mjesta u potpunosti da nije bilo građana da je zaustave.  mondo.rs

@nbcsouthflorida

Share this content:

You May Have Missed