GLEDAO SNIMKE NA JUTJUBU DOK JE ŽENI SJE*AO GLAVU… Obdukcija otkrila jezive detalje u*istva manekenke Kristine Joksimović!

GLEDAO SNIMKE NA JUTJUBU DOK JE ŽENI SJE*AO GLAVU… Obdukcija otkrila jezive detalje u*istva manekenke Kristine Joksimović!

Finalistkinja za Mis Švajcarske, Kristina Joksimović, doživela je jezivu smrt koju je detaljno opisao “Dejli Mejl”.

Obdukcija je otkrila da je uzrok smrti bio davljenje, ali su primećeni i tragovi povreda tupim predmetom, posekotine na obrazu, ispod obrve i nosa, modrice na nogama, lopaticama i potiljku, kao i delimično iščupana kosa. Ovo je samo deo uznemirujućih detalja koji su izašli na videlo prilikom istrage.

Sudski dokumenti ukazuju na “konkretne indikacije mentalne bolesti” u pozadini ovog uznemirujućeg slučaja. Ovo bača novo svetlo na ceo događaj i postavlja pitanje o tome koliko je ovaj zločin bio planiran i izvršen sa svesnim umom.

Nakon smrti, suprug Kristine, Tomas, je masakrirao njeno telo na jeziv način. Odrubio joj je glavu, raskomadao telo iznad posude, izbio zglobove i “pažljivo uklonio” matericu. Ovakav detaljan opis zločina ostavlja bez reči i postavlja pitanje o motivima i mentalnom stanju počinioca.

 

Tomas je prvo tvrdio da je suprugu pronašao mrtvu u porodičnoj kući, a zatim promenio iskaz i rekao da ju je zadavio u samoodbrani. Međutim, sud tvrdi da je njegovo ponašanje na dan ubistva ukazuje na planirani pristup i izrazito nasilne crte njegove ličnosti.

Kristina je bila rođena u Biningenu, švajcarskom gradu blizu Bazela, ali je imala srpske korene. Ona je bila aktivna u modnoj industriji, kako kao model tako i kao trener za buduće manekenke. Njena tragična smrt ostavlja prazninu u svetu lepote i mode.

Ovaj uznemirujući slučaj baca svetlo na važnost mentalnog zdravlja i pokazuje koliko je bitno prepoznati znakove mentalne bolesti pre nego što dođe do tragičnih ishoda. Autor: Republika

Share this content:

You May Have Missed