Od Prijovićkinog priznanja pretrnula cijela porodica: Uživam u alkoholu, volim i vino i pivo i rakiju

Od Prijovićkinog priznanja pretrnula cijela porodica: Uživam u alkoholu, volim i vino i pivo i rakiju

Aleksandra Prijović stekla je ogromnu popularnost nastupajući u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine. Iza njene uspešne karijere kriju se i zanimljive priče o njenim počecima i privatnom životu.

U svojim intervjuima, Aleksandra često ističe koliko joj je suprug Filip Živojinović velika podrška u životu i karijeri, kao i da je Filipov uspeh i doprinos njenom muzičkom uspehu neizmeran. Život Aleksandre Prijović mnogima je intrigantan. Aleksandra i Filip su se zavetovali na večnu ljubav u junu 2018. godine, a u martu naredne godine postali su roditelji sina Aleksandra.

Poznata pevačica je otkrila je da je nakon porođaja imala preko 20 kilograma viška.

– Mnogo puta sam u životu bila na dijeti, ali otkako sam se porodila sigurno pet, šest puta, ako ne i više… Imala sam jako veliku volju, mlada sam se porodila i imala sam 23 kilograma više kad sam se porodila. Posle tri, četiri meseca sam imala manju kilaže od one pre porođaja – rekla je Aleksandra i dodala:

@blictvofficial

“Volim da popijem i vino, i pivo, i rakiju… šta je problem?” 🤭 Nedelja, 16:30 i BALKANSKOM ULICOM sa Aleksandrom Prijović! Vidimo se! 🤩❤️ #blictv #blictelevizija #balkanskomulicom #vesnadedic #aleksandraprijovic

♬ original sound – Blic TV

– Kad sam došla do željene težine, umesto večere sam pila pivo. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše. Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim… Sve volim od slatkiša. Eto, i pivo sam pila – rekla je pevačica.

Naime, pevačica je u emisiji “Balkanskom ulicom” priznala da voli da se opusti uz čašicu ili dve, što je izazvalo iznenađenje svih prisutnih.

– Nikada se nisam napila, napravila skandal. Ja ne volim da vidim ženu mrtvu pijanu, meni to nije lepo. Ja volim da popijem i pivo, i rakiju, i vino, zaista volim, ali ja uživam u alkoholu. Ne u smislu da se napijem, nego je meni lepo da popijem čašu, dve, tri. Već su pisali o tome mnogi, i šta je problem…Ko ne voli? – rekla kroz osmeh Aleksandra Prijović AUTOR: Svet FOTO: ATA images

Share this content:

You May Have Missed