“Dugovi su porasli na milion i po evra”: Darko Lazić šokirao: “Bitno je da mi glava bude na ramenima!”

“Dugovi su porasli na milion i po evra”: Darko Lazić šokirao: “Bitno je da mi glava bude na ramenima!”

Pevač Darko Lazić, poznat po svojim muzičkim hitovima, prošao je kroz tešku finansijsku krizu nakon saobraćajne nesreće 2018. godine, kada je bio dužan više od 400.000 evra. Veliku sumu novca pozajmio je od svog menadžera, s kojim je imao blizak odnos, a vraćao je dug u ratama.

Takođe, pevačica Zorica Markovićje izjavila da je Lazić dugovao i njoj, ali mu je to na kraju oprostila, ne želeći da uništi prijateljstvo i dodatno pogorša njegovu situaciju.

– Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima – rekao je tada Darko i dodao:

– Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po evra nije nimalo malo. Ne šalim se. Šta koga treba da se tiče da li ja dugujem ili ne? Je l’ treba sad neko zbog toga da me ubije? Sve je za ljude, ja sam najnormalniji čovek. I da dugujem, znam da ću vratiti – rekao je Lazić jednom prilikom.

Osim toga, Lazić je nedavno govorio o svojim dugovima:

– Ja sam stalno u dugovima i biću do kraja života. Ajde da pričamo o nekim drugim stvarima. Svi znamo ko to priča i servira, bolje nemojmo o tome – rekao je on i dotakao se priča da bivšoj supruzi Ani Sević ne isplaćuje redovno alimentaciju za njihovu ćerku:

– To lepo pitajte Anu Sević, neka vam ona kaže da li plaćam ili ne. Juče sam baš bio s njom (smeh). (Telegraf.rs)

Share this content:

You May Have Missed