Nakon poplave u metrou: Kamera snimila “zaljubljeni par” ispod stepeništa, krenula je potraga

Nakon poplave u metrou: Kamera snimila “zaljubljeni par” ispod stepeništa, krenula je potraga

Dve stanice podzemne železnice u Melburnu su zatvorene krajem prošle nedelje zbog poplave, dok su putnici evakuisani. Incident je izazvao kašnjenje vozova i određenu štetu. Međutim, slučaj dobija “bizaran ton” nakon objave nadležnih da pokušavaju da identifikuju mladi par koji su snimljen nadzornim kamerama.

Policija je objavila snimak na kojem se vide mladić i devojka. Oni odlaze ispod stepeništa koje povezuje dve železničke platforme. Nakon nekoliko trenutaka, voda počinje da prska na sve strane, a par beži, prenosi Daily Mail.

U prvom trenutku se mislilo da je reč o vandalizmu, a onda se oglasio ministar za saobraćajnu infrastrukturu Deni Pirson.

“Pregledani su CCTV snimci i čini se da je zaljubljeni par pomerio prskalicu. Istražićemo sve detalje, a možda stepenište nije prikladno mesto da se nađete posle večere”, rekao je Pirson.

Policija je objavila fotografije mladića i devojke, jer smatraju da mogu pomoći u istrazi. Dodaju da je prilikom incidenta oštećena vodovodna cev i prskalica za slučaj požara, prenosi Guardian. (Telegraf.rs)

Share this content:

You May Have Missed