“JA NE SMIJEM DA JOJ KAŽEM” Majka mladića kojeg je otac ubio na spavanju još ne zna za tragediju!

Region

Jasna Bogosavljević, majka dvadesetpetogodišnjeg Dragana Đurđevića, kog je na spavanju ubio otac, koji je potom počinio samoubistvo, ni dva dana nakon užasa ne zna da joj je sin mrtav.

Ona ne zna. Ja ne smijem da joj kažem, umrla bi, rekla je danas za Blic Jasnina majka, a Draganova baka.

Trošna kuća u Arnajevu, ispred nje laje pas, a baka ubijenog Dragana (25) brzim korakom izlazi iz kuće da ga umiri i da prije kćerke vidi ko je došao, jer kako kaže njima niko nije potvrdio da je Dragan ubijen. Kako kaže načuli su, a Jasni još niko nije smogao snage to da saopšti.

– Mi ne znamo da li je Dragan ubijen. Mom sinu je neko javio da se desilo ubistvo u Barajevu, pa su javili da je ipak u Beljini. Mislimo da je on, tako kažu, ali ne znamo, nisu nam potvrdili – kaže starica i dodaje:

– Moja kćerka kad pas zalaje misli da je poštar, a ja žurim da ona ne izađe prva, ne znam ko je došao i šta će da kaže. Ja ne smijem da joj kažem dok ne dođe hitna da joj daju nešto za smirenje, bolesna je, ima visok pritisak, ne bi podnijela, umrla bi – priča nesrećna žena.

Mediji su preneli da je Jasna prije nekoliko godina ostavila Vladana i bolesnog sina, ali njena majka kaže da je situacija bila drugačija i da je Jasna praktično “pobjegla spašavajući živu glavu”.(narodnjaci.net/krtice.net)