Ono što je Arkan uradio Džeju je toliko morbidno da ostavlja bez daha!

Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobijedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu

Pjevač Džej Ramadanovski, čija je posljednja želja da bude sahranjen po muslimanskim običajima u Beogradu odjeknula kao najveća senzacija, nikada nije prebolio ubistvo brata. Prema pouzdanim izvorima na najbrutalniji način ga je likvidirao Željko Ražnatović Arkan.

Džej je imao mnogo pjesama u svom opusu, a većina su veliki hitovi i dan danas.Jedna od njih je i čuvena balada “Uspio sam u životu”. Međutim, pored toga što je vrlo emotivna, ova pjesma iza sebe krije i jednu nevjerovatnu priču o njenom autoru. Numeru “Uspio sam u životu” napisao je Džejev brat od tetke Iso Lero Džamba, koji je bio najpoznatiji dorćolski mangup.

Džamba je nestao je prije 27 godina. Poslednji put viđen je u ranim jutarnjim satima ispred kockarnice “London” na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana u Beogradu. Njegovo tijelo nikada nije nađeno, ali smatra se mrtvim.

Kobnog jutra 23. septembra 1992. godine Iso je došao u kockarnicu na šestom spratu “Beograđanke” koju je tada obezbjeđivala agencija “Delije”, a čiji je vlasnik bio Arkan. Već na izlazu iz lifta Džamba se, navodno, sukobio sa žestokim vratarima. Nije želio da plati ulaznicu, a nakon kraće prepirke pljunuo je sliku tadašnjeg komandanta Srpske dobrovoljačke garde- Željka Ražnatovića Arkana. (narodnjaci.net/krtice.net)

Share this content:

You May Have Missed