OVO NISTE ZNALI O ANI BEKUTI! Pevačica priznala zašto je promenila ime, a tek da čujete šta njeno prezime znači!

Showbizz

Ana Bekuta od prvog pojavljivanja važi za jednu od najboljih pevačica na Balkanu, ali i za nekoga ko retko priča o svom privatnom životu, pa je malo poznato kako i zbog čega je promenila ime, ali i šta prezime Bekuta zna u prevodu.

Ona je u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorila je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrila mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kako je dobila svoj nadimak.

– U jednom trenutku zasitila sam se posla u kafani, i pravili smo plan da nađemo kompozitora Predraga Vukovića Vukasa. On je tada imao divan album za Nadu Topčagić „Zovem te zovem“. On je meni promenio ime u Ana jer je bilo mnogo uspešnih Nada – Topčagić, Obrić, Knežević, Mamula… Ustvari, mom imenu je kumovala pokojna Lidija Habić koja je bila urednik u PGP-u, ona je rekla da prezime treba da uzmem Bekuta, što je mali zakrivljeni nož – rekla je Ana.

Ovo je podatak o kom Ana jošnije pričala, a u pomenutoj emisiji, koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa žirijem „Zvezda Granda“, kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Mrkonjićem kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere. (narodnjaci.net/Srbija Danas/G.Vasiljević)