(VIDEO) IMALA JE 270 KILOGRAMA I NIJE MOGLA DA DIŠE: Danas izgleda kao BOGINJA I MUŠKARCI JOJ SE BACAJU POD NOGE, nećete vjerovati kad je vidite!

Laura Perez iz San Antonia imala je čak 270 kilograma kada se prijavila u emisiju “My 600-lb life” kako bi smršala. Dobila je želudačnu premosnicu i bila na strogoj dijeti, zahvaljujući kojoj je drastično izgubila na kilaži. Sada sa 70 godina izgleda poput manekenke.

Ipak, njenom suprugu Jonnyju koji je bio uz nju nije se dopala njena promjena. Dok je imala 270 kilograma on je bio taj koji joj je donosio hranu i pomagao oko svega. A pomoć joj je i te kako bila potrebna, jer je sve vrijeme sa sobom morala da nosi bocu s kiseonikom.

Kako je gubila kilograme, njihov odnos postajao je sve gori. Iako je u emisiji govorio da mu smeta što sve mora da radi umjesto nje, kako je ona postajala mršavija i samostalnija, tako se on udaljavao od nje.

Na novim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama vidi se njena nevjerovatna transformacija, a zanimljivo je kako na slikama više nema njenog supruga: (novi.ba) 

Share this content:

You May Have Missed