(VIDEO) NIJE JOJ VEROVAO DA JE DETE NJEGOVO, pa je javno odlučila da ga ponizi na Instagramu!

Region

Kada je Millenin bivši dečko zatražio test očinstva da dokaže da je otac njihovog deteta, ona je odmah pristala na to jer je znala da je pogrešio. Da bi dokazala bivšem partneru da je otac njene bebe Millene Brandao iz Brazila, bila je domaćin zabave za otkrivanje očinstva.

– Rekao sam mu da sam apsolutno siguran da je dete njegovo. Sumnjao je i nije želeo da registruje naše dete bez testa očinstva. Čak mi je rekao da će angažovati advokate – rekla je moja majka Kidspotu.

Oboje potiču iz istog mesta u Brazilu, ali je njen tadašnji dečko u to vreme morao da se preseli u drugi grad zbog posla. Dva meseca su živeli zajedno u Osasku, ali su se razdvojili u decembru 2019.

Vratila se svojoj kući u šestom mesecu trudnoće nakon što joj je rekao da bez testa očinstva ne želi ni da razgovara o tom detetu. Naravno, potom je zatražio da se to dokaže, pa je zatražio test očinstva, koji je ona odmah prihvatila.

– Pokušao sam nekoliko puta da mu objasnim da mora da je otac. Ali on mi nije verovao – objasnila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Millena Brandão (@milllena.brandao)

Ubrzo nakon toga, stigli su rezultati i Millena je bila u pravu. S obzirom na to, odlučila je da ga javno ponizi na Instagramu. Njeni prijatelji su je nagovorili da priredi zabavu zbog otkrivanja očinstva. Zabava se održala pre nekoliko dana, a ona je snimak podelila na Instagramu gde je odmah postao viralan. Njen video prikupio je više od 30.000 sviđanja.

„Snimci su stigli u Nemačku, Englesku, Japan, Ameriku“, rekla je majka petomesečnog Ota, koji je zaista dete svog bivšeg partnera.
Ali pre toga, održala je govor u kojem ga je potpuno ponizila.
– Ottov otac je zahtevao DNK test i evo nas, imamo ovu zabavu! Ako je rezultat pozitivan, pojaviće se srebrna boja. Ako je negativan, biće plav – objasnila je ona. Tada je probušila balon iz kojeg su leteli srebrni konfeti.

Iako je rezultate testa dobila 26. februara, odlučila je da sačeka šest dana da održi zabavu.

– Kada sam otišao po rezultate, jedna žena iz laboratorije rekla mi je da i ja i moj bivši partner možemo dobiti svoju kopiju. Uzeo sam svoje i iskreno ne znam da li je pokupio svoje. Verujem da je saznao da je on otac kroz zabavu – zaključila je majka.

Nakon što je objavila snimak, pozvao ju je bivši i rekao joj da će je kontaktirati njegov advokat. (narodnjaci.net/Espreso/24sata.hr)