JEDNA KAŠIČICA MEDA RAZBLAŽENA U ČAŠI VODE LIJEČI BRONHITIS, UKLANJA PARAZITE, ELIMINIŠE TOKSINE!

Pozitivan efekat medene vode na tijelo odavno je dokazan. Jedna kašičica meda razblažena u čaši vode je ljekovito piće.

Kao rezultat ovog odnosa dobija se rastvor meda koji je po sastavu sličan krvnoj plazmi. Kada ga pripremate, ni u kom slučaju ne stavljajte med u vruću vodu, jer će u protivnom izgubiti korisna svojstva i postati toksičan.

Voda mora biti hladna da bi je med strukturisao i u njoj stvorio klaster veze. Pijte ga ujutru na prazan stomak i dobićete velike koristi za telo.

UPOTREBA VODE SA MEDOM:

-Normalizuje rad gastrointestinalnog trakta, obnavlja crevnu mikrofloru, ublažava disbiozu.
-Povećava imunitet. Leči hronični bronhitis, curenje iz nosa, razređuje sluz koja se akumulira u plućima.
-Uklanja parazite iz organa za varenje.
-Eliminiše toksine, stagnaciju, fekalne kamenje.
-Čisti celo telo na ćelijskom nivou.
-Zbog higroskopnosti ublažava enurezu.

U terapeutske i profilaktičke svrhe, takvu vodu treba piti na prazan stomak odmah nakon buđenja. I ne više od čaše, kao i bilo koji lek, ne treba je zloupotrebljavati. Ako popijete litar odjednom, nećete postati zdraviji.

Voda ispijena u jednom gutljaju ulazi u crevo, a kroz njegove zidove se odmah upija u krv. Blagodati meda sa vodom ujutru su nesporne. Medena voda se može primeniti i spolja. Obrišite lice njime, koristeći ga kao prirodnu kozmetiku. Hrani kožu, čini je mekom, mekom i baršunastom.

Topli medeni čaj od cimeta deluje umirujuće nakon napornog dana. Oni koji žele da smršaju piju je pre spavanja. Iako je med sladak, u pravim razmerama i u kombinaciji sa cimetom deluje kao sagorevač masti.

Zapamtite: kako visoka temperatura ne bi uništila enzime meda, treba ga dodati samo u toplu ili hladnu, ali ne i u toplu vodu.

Cimet sa medom ukloniće razloge za akumulaciju masti u telu, poput toksičnih naslaga u gastrointestinalnom traktu ili pojačane alkalne reakcije krvi. Med je slatkoća, zato, kada ga koristite, imajte na umu koliko ga uzimate. Ali ova slatkoća je drugačija. Na primer, šećer se sastoji uglavnom od saharoze, apsolutno je beskoristan i štetan za telo, savremeni lekari uglavnom ne preporučuju da ga jedu.

Med je čista glukoza sa vitaminima B, E i K, karotenom i folnom kiselinom. To je supstanca darovana pčelama koja poboljšava ljudsko zdravlje kada se uzima umereno. A medena voda natašte je piće koje vraća snagu,piše Dnevni,rs. (haber.ba/narodnjaci.net)

Share this content:

You May Have Missed