ZA GODINU DANA SKINULA 50 KG: Medicinska sestra otkrila detalje mršanja – nikad nećete biti gladni!

Medicinska sestra iz Kvinslenda, Rejčel Dalton, kako sama kaže, cijeli život se borila sa viškom kilograma. Međutim, u jednom trenutku je vrag odnio šalu i ona je imala čak 127 kilograma, a unosila je i do 4.000 kalorija dnevno!

Majka dvoje djece tada je shvatila da je vrijeme da preuzme stvar u svoje ruke i jednom za svagda raskrsti sa viškom kilograma – i uspjela je u tome, a za godinu dana smršala je nevjerovatnih 50 kilograma, i to na potpuno zdrav način.

Ranije se, kako je ispričala, hranila nezdravo, jela je dosta grickalica, sendviča, kolača, gaziranih napitaka, ukratko – “sve što joj padne pod ruku”. Onda je potpuno promijenila svoju ishranu i sada za doručak jede proteinsku kašu sa borovnicama ili jaja sa tost hlebom i salatom poput spanaća, čeri paradajza ili avokada.

Za prvu užinu jede voće ili povrće sa čašom jogurta, ili nekoliko krekera i komadić sira.

Za ručak jede piletinu sa povrćem, a za drugu užinu sendvič sa nemasnom šunkom ili isto što i za prvu užinu.

Rejčel za večeru jede meso i povrće, a za desert nekoliko kockica crne čokolade ili malo sladoleda.

“I dalje jedem sve, ali sada sam svjesnija uticaja hrane na moje tijelo”, iskrena je ona.

S obzirom na to da je skinula 50 kilograma, Rejčel je nakon toga imala problem sa viškom kože na stomaku, kojeg se riješila operacijom.

“Išla sam na operaciju i konačno stavila tačku na taj period mog života, koji me je ipak naučio nečemu – da sam jaka i sposobna da uspešno dostignem cilj, napornim radom”,objašnjava ona. (novi.ba/mondo/narodnjaci.net) 

Share this content:

You May Have Missed