ODRIČU SE NAJVEĆIH GRUDI NA ESTRADI! Pevačice sad muku muče sa PETICAMA, razara ih KIČMA i jedva čekaju da ih smanje!

Velike grudi više nisu u modi! Pevačice Jana Todorović, Goga Sekulić, Mina Kostić su da se reše svog zaštitnog znaka – bujnog poprsja. Jana, koja ima najveće prirodne grudi na estradi, planira da što pre ode pod nož!

– Muku mučim! Imam velike probleme, jer su mi grudi ogromne. Od njih me bole leđa i krivi mi se kičma. Imam i bolove, koje ne mogu više da trpim. Silno želim da ih smanjim – priča Jana i dodaje da joj suprug to ne dozvoljava: – Ivan mi brani da ih smanjim! Njemu se dopadaju, a ja bih volela da imam mrvice. Tad bih izgledala mršavije. Nadam se da ću uspeti da ubedim muža da je to ipak najbolje rešenje! Dok folkerki problem zadaju prirodne grudi, dotle muku muče i pevačice sa silikonima.

Goga je već zakazala operaciju kojom želi da se reši silikonskih “petica”!

– Već dve godine imam problem sa silikonima i osećam bol u leđima zbog velikog obima grudi. Lekari su me posavetovali da implante zamenim manjim, tako da ću sa „petice” da predem na „četvorke”. To je prava mera, neću izgledati vulgarno. Zakazala sam operaciju, ali me je korona poremetila, pa sam je odložila. Nadam se da ću uskoro sve to da rešim – priča pevačica.

Istu želju ima i Mina Kostić, koja je, iako niska i mršava, takođe ugradila ogromne „petice”!

– Želim malo da smanjim grudi. Bio bi red da odemo na remont, ali sačekaću da sakupim pare. Velike grudi su prošlost – smatra Mina.

Dara Bubamara je godinama povećavala poprsje dok nije shvatila da je preterala.

– Dara želi da se reši svojih „šestica”! Nedavno je korigovala ishranu i počela svaki dan da vežba u teretani sa dečkom Markom Dujakovićem Tonijem. Mnogo je smršala, pa joj problem prave velike grudi. Razmišlja da li da ih smanji za broj ili dva. Toni nije oduševljen tom idejom, ali verujem da će Dara isterati svoje – priča izvor.(narodnjaci.net/kurir.rs/hit)

Share this content:

You May Have Missed