MILICA OPERISALA NOS – OBJAVILA SLIKU, NAPADAJU JE U KOMENTARIMA: “Više nisi ista žena”, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Showbizz

Milica Todorović nedavno je iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram novim profesionalnim fotografijama. Pjevačica je nastavila u istom maniru provokativnom objavom u srebrnom trikou.

Međutim, mnoštvo pratilaca složilo se u jednom da Milica na ovoj fotografiji ne liči na sebe. Neki su bili zadovoljni ishodom, dok su mnogi nizali negativne komentare.

“Unakažena operacijom nosa / Ekstra si, ali nisi trebala baš toliko da promijeniš nos, bio ti je simpatičan i ranije / Nije dobro / Ko je ovo? /Nisi više ista žena” – neki su od komentara pratilaca koji nisu oduševljeni ovim izdanjem pjevačice.

Podsjetimo, Milica Todorović nedavno je otkrila u popularnoj TV emisiji da je otputovala kod plastičnog hirurga u Tursku, kao i da se operisala zbog zdravstvenih problema.

Iako nije sakrila operaciju, niti napravila “drastičnu promjenu” na licu, pratioci Milice Todorović nisu sretni.

– Našli su se dušebriznici da komentarišu ‘jao, sad si kao Mis Pigi’ ili ‘ i ti si se operisala, više te ne volim’ – mislim se, ne moraš ni da me voliš zbog toga – rekla je Milica i dodala:

– Uvijek će neko da komentariše iako ne zna pravi razlog, ja svakako to nisam htjela da krijem. (narodnjaci.net/srbijadanas.com)