ASTROLOZI TVRDE! 12. APRILA STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka nek se pripreme, OČEKUJU IH VELIKE PROMJENE!

Zanimljivosti

Mlad Mjesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprila i donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namjera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova udružena energija šalje u naše živote talas pozitivne energije, pozivajući nas da započnemo novo poglavlje i ostvarivanje svih dugo skrivanih želja.

Pred nama je period velikih promena, ali i velikih prilika koje treba pametno iskoristiti. Zvijezde će nam biti naklonjene, a od naših akcija i poteza zavisi dalje sve. Sada je dobar momenat da sve što ste dugo planirali počnete da i realizujete. Ovaj astro period će vam pomoći da na svim poljima ostvarujete uspjehe, a naročito na poslovnom planu.

Vrijeme mladog Mjeseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje napred i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Naročito moćno će djelovati na Ovnove, Rakove i Vodolije.

Ova tri znaka će uspjeti da ostvare baš sve što zamisle, a bez puno uloženog truda. Ovnovima se otvaraju nove poslovne mogućnosti, dok će Rakovima i Vodolijama cvjetati ruže na polju ljubavi. Svi slobodni predstavnici ova dva znaka imaće priliku da upoznaju osobu koja će iz zaintrigirati. prenosi “Novi“.(narodnjaci.net/haber.ba)