RAT ZA MILIONE! Tozovčevi vanbračni sinovi u trci za njegove pare i nekretnine! KOME PRIPADA NASLEDSTVO?

Prijatelji legendarnog pevača kažu da očekuju da se njegova deca, koja žive u inostranstvu, pojave kako bi tražila svoj deo nasledstva, na koje i imaju pravo jer ih je priznao

Nakon sahrane Predraga Živkovića Tozovca počeće i borba za njegovo nasledstvo.

Pojedini prijatelji legendarnog pevača kažu da postoji mogućnost da se njegovi vanbračni sinovi pojave i traže svoj deo, na koji imaju pravo jer ih je Tozovac priznao, zbog čega su u porodici zabrinuti.

Imovina koju je muzičar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podeljena između njegove vanbračne dece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspešnijih pevača, a imao je i dva stana i kuću.

Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna deca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju. On je izbegavao da priča o njima, ne samo u javnosti već i sa prijateljima, koji samo znaju da oni postoje, ali ništa više od toga. Sve detalje tog odnosa znala je samo njegova supruga.

– Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu – rekao je pre devet godina za Kurir.

Tozovac dugo nije bio u kontaktu sa sinovima, a jednog od njih, kako se pričalo na estradi, dobio je sa jednom mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili, ali koja nije bila poznata.

Kum Predraga Živkovića Tozovca Rale Rađenović kaže da ni on nije imao kontakt s pevačevom vanbračnom decom.

– Ne znam da li će mu doći sinovi i unuk na sahranu, ja s njima nemam kontakt. Ništa ne znam. Poznato mi je da je priznao decu, ali je s njima slabo komunicirao – kaže Rađenović i dodaje da, koliko je njemu poznato, Tozovac nije napisao testament.

– Priča o testamentu je glupost. Kakav testament? Niti je Toza pisao testament, niti je o tome pričao. Samo Mima može dati izjavu na tu temu. Ja nisam davao izjave ni od čega je umro, nisam ja doktor.

Inače, Rale i dalje ne prihvata činjenicu da njegovog prijatelja više nema. Kao i svi, verovao je da će dobiti tešku životnu bitku, jer mu je dva dana pre nego što je umro bilo znatno bolje. Nisu se čuli, jer Toza nije poslednjih dana koristio telefon.

– Kupili su mu telefon, ali eto, nije se više javljao. Uh, teška je to bolest – s knedlom u grlu kaže Rale, koji se prisetio poslednjeg susreta za Živkovićem.

– Videli smo se u restoranu pre četiri-pet nedelja. Bili smo na ručku. Voleo je jagnjetinu i mladi sir. On se tiho gasio poslednje dve godine, videli ste i onaj njegov koncert, jedva je stajao na nogama kad je davao izjave – završio je Rale Rađenović. (narodnjaci.net/Kurir.rs/ Aleksandar)

Share this content:

You May Have Missed