Cura koja je oslijepila nakon tetoviranja očnih jabučica: Ne žalim ni za čime!

Region

Cura koja je oslijepila nakon tetoviranja očnih jabučica: Ne žalim ni za čime!

ŽENA koja je potpuno prekrivena tetovažama otkrila je kako je oslijepila nakon što je tetovirala očne jabučice, no kaže kako ne žali ni za čime.

Sarah Sabbath (26) iz teksaškog El Pasa kaže kako joj “tip nije stavio dovoljno fiziološke otopine” zbog čega nije mogla “vidjeti ni napraviti ništa”.

Na kraju je potražila pomoć oftalmologa te dobila niz kapi koje su joj poboljšale vid, no kaže kako i dalje ne vidi kao prije tetoviranja. No ovisnica o tetovažama kaže kako ne žali za time, usprkos tome što joj je narušilo zdravlje, jer kaže kako je zbog tetovaža postala bolja osoba, prenosi news.com.au.

Sarah je za Truly rekla kako je tattoo artist krivo izračunao omjer tinte i vode. “Sve mi je bilo teško – nisam mogla gledati TV ni biti u blizini jakog svjetla, a nisam voljela ni biti vani”, rekla je. “Postala sam jako depresivna zbog toga.”

Otkrila je kako su je u školi maltretirali zbog dlakavosti te dodala kako se uvijek željela prekriti tetovažama, priznavši da su je one učinile jačom i boljom osobom. “Mislim da sam potrošila 3000-4000 dolara na tetovaže. One mi pomažu da se izrazim, pomažu mi da osjećam”, kaže.

“Ne žalim ni zbog jedne tetovaže jer se sad osjećam više kao ja nego tada”, dodala je. Kaže i kako zbog tetovaža ljudi misle da nije obrazovana ili još gore – pretpostavljaju da je kriminalka.

“No ne smeta mi. Svi smo drugačiji i ja neću osuđivati druge zbog njihovog mišljenja. Nemaju svi muda izraziti se na način kao što ja to radim.”

Kaže i kako ne planira stati s tetovažama. “One su mi štit… moj način života i dio mene. Nikad neću prestati s tetovažama.”

Usprkos različitim reakcijama koje izaziva, prikupila je više od 27 tisuća pratitelja na Instagramu, gdje piše da se zbog svojih tetovaža i piercinga na licu osjeća kao “izvanzemaljska princeza”. haber.ba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah (@sarahsabbath)