27. APRILA DOLAZI HAOS! RUŽIČASTI SUPERMJESEC SVE MIJENJA: Samo je važno da postupiš ovako!

Zanimljivosti

27. APRILA DOLAZI HAOS! RUŽIČASTI SUPERMJESEC SVE MIJENJA: Samo je važno da postupiš ovako!

Supermjesec očekuje nas 27. aprila i obasjaće nas kako svojim sjajem, tako i nevjerovatnom energijom. Supermjesec je termin koji označava pun Mjesec koji je najbliži zemlji, a osim što je blizu nas, ovaj je posebna po još jednoj stvari- nazivaju ga ružičastim mjesecom jer nas obasjava u proljeće, najcvjetnije i najromantičnije doba godine.

Ovaj Mjesec će biti izuzetno izražajan na nebu, pa ćemo moći maksimalno da uživamo u njegovoj ljepotu. Njegovi krateri i drugi detalji mjesečeve površine biće vidljivi čak i bez dvogleda i teleskopa.

Energija na dan punog Mjeseca, kao i nekoliko dana prije i poslije 27. aprila biti posebno intezivna. Očekuje nas puno dinamičnih i moćnih emocija, a ono što je skriveno sada izlazi na površinu – od misli do emotivnih želja. Budući da je ovaj put ružičasti pun mjesec u znaku Vage, biće puno prilika da vaša duša konačno pronađe neku utjehu. prenosi “Novi“.

Ružičasti Supermjesec od nas zahteva da se malo izdvojimo, osamimo, odmorimo i posvetimo sebi. Ovo je trenutak u godini kada nam je potrebno energetsko čišćenje od loših energija i vibracija, a punjenje sa nekim pozitivnim senzacijama. Trenutak je da jasno osvetlite svoje vizije i namjere za budućnost, ali i uspostavite magični unutrašnji mir.

Mjesec u svom punom sjaju je i odličan učitelj koji nas uči da se život odvija u etapama i da se stvari neprestano mijenjaju. Podtiče nas da proširimo vidike i svoju perspektivu – naše granice neće biti na zemlji, već u domenima svemira. Dok je Mjesec u Vagi, Sunce putuje kroz znak Ovna. To znači da su ovog puta Sunce i Mjesec u opoziciji, što rezultira fazom punog mjeseca.

Jedan ritual vam može posebno pomoći da poboljšate svest i približite se samoostvarenju za vrijeme Ružičastog Supermjeseca. Zastanite na trenutak i pogledajte se u ogledalo – šta vidite? Ne gledajte samo odraz, već zaronite duboko u svoju dušu. Ov izgleda kao smešan izazov, ali mnogima će biti potrebno puno hrabrosti i snage da se suoče sa sobom.

Ipak, ovo suočavanje donosi vam vrijedne darove i može vam otkriti neke ljepše i sjajnije dimenzije života.haber.ba