(VIDEO 18+) MAJA I JANJUŠ PONOVO ISPOD JORGANA! Posle pomirenja ne mare za cimere tokom AKCIJE…

Showbizz

(VIDEO 18+) MAJA I JANJUŠ PONOVO ISPOD JORGANA! Posle pomirenja ne mare za cimere tokom AKCIJE…

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se ovog jutra prepustili čarima jorgana. Naime, dok su mislili da ostali zadrugari spavaju, oni su započeli akciju,

Poznato je da njih dvoje već neko vreme govore da prave bebu, pa su izgleda rešili i ovog jutra da se prepuste strastima.

Inače, pre Majinog ulaska u rijaliti spekulisalo se da je izgubila Janjuševu bebu, o čemu je progovorio i njen otac Taki.

– Svi znamo kakvo ja mišljenje imam o Janjušu, da ja nikada nisam i nikada neću podržati tu vezu. Nakon što se završila prošla sezona vi znate kako sam ja Maju dočekao, nisam ni ruku hteo da joj pružim zbog Janjuša. Ona me je molila da živi malo sama nakon rijalitija što sam joj i ispunio, ali iskreno ja njega nikada nisam video u njenom stanu, kao što nisam ni video da ju je tukao sve dok se to u medijima nije pojavilo. Šta se iza tih vrata dešavalo, šta je ona sve od mene sakrila to sam Bog zna, i to što se pisalo je je išla na kiretažu iskreno ne znam, možda jeste, možda nije, kažem, nisam bio upućen jer je krila od mene mnoge stvari – rekao je Radomir. Kurir.rs/I.B.

https://twitter.com/i/status/1384015145760813058