JEZIVA SCENA NA AERODROMU! Marija Šerifović besna kao ris: “Napravila bih cirkus i završila u ZATVORU!”

Showbizz

JEZIVA SCENA NA AERODROMU! Marija Šerifović besna kao ris: “Napravila bih cirkus i završila u ZATVORU!”

Pevačica Marija Šerifović pokrenula je svoj Jutjub kanal i tu sa fanovima deli dešavanja iz svog života. Podelila je sa njima da je otputovala sa prijateljem Milošem u Dubai, ali da su se na aerodromu susreli sa problemima.

Naime, kada su sleteli, pevačica je odmah prošla pasošku i carinsku kontrolu, dok je njen prijatelj zadržan zbog svog pasoša.

– Ljudi, ja sam stigla i prošla sam pasošku i carinsku kontrolu, uzela sam kofere i obavila sve. Međutim, čovek na pasoškoj kontroli je poslao Miloša u sobu sa imigraciju. Miloša nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš. Sad ne znam gde je čovek, kao ni da li će doći i kada će se javiti. Rekao mi je da svi koji su bili ispred njega da su prošli. Miloše, da li si ubio nekoga, a da ne znam? Da bežim odavde. Valjda će da ga puste – rekla je ona u svom novom klipu na Jutjubu.

Vreme je prolazilo, a Miloš se nije pojavio, pa je Šerifovićeva rešila da proveri šta se dešava sa njim.

– Miloša nema. Prošlo je još 35 minuta, u ovom trenutku on čeka već više od sat i po. Otišla sam kod čika policajca da ga pitam da proveri da li je on možda ubio nekoga i hoće li izaći da znam da idem u hotel, gladna sam. Čovek mi je rekao da je sve u redu i taj čika sa imigracija je rekao da će pasoš dobiti za 15 minuta. Sad je prošlo već deset. Sedim sama na aerodromu kao luda i čekam da puste Miloša – rekla je ona.

– Moram da priznam da sam se zabrinula, nije mi svejedno. Prazan je aerodrom, nema nigde nikog. On sedi i čeka čoveka na šalteru da mu lupi pečat. Prošlo je dva sata od momenta kada smo sleteli. Koji bih cirkus napravila i završila u zatvoru.

Pevačica je nakon dva i po sata čekanja napustila aerodrom i sama otišla u smeštaj.

– Koji bih ja sad ovde cirkus napravila. I završila bih u zatvoru naravno. Situacija je jeziva. Prišla sam čoveku sa pasoške kontrole da objasnim o čemu se radi i on je otišao po Miloša i doveo ga. Čika mi je rekao da ja mogu da idem, ali da Miloš mora da ostane i da ide sa njima u kancelariju – ispričala je, pa nastavila:

– Odveli su ga u tu prostoriju i uzeli njegov pasoš i rekli mu sledeće: “Moramo da proverimo vaš pasoš.” Onda su ga slikali i rekli mu da ako je ovo on, onda može da ide, a ako nije, vratiće se kući.

Na kraju je pevačica otišla u hotel i tamo sačekala Miloša.

– Ja sam došla u hotel, gde sedim i pušim, a Miloš čeka nekakvu potvrdu. Pritom on nikada nije bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svaka osoba u mom okruženju je vrlo civilizovana – objasnila je.

Mariji je pao kamen sa srca kada je ugledala Miloša, koji je uspeo da prođe dodatnu kontrolu zbog pasoša. srbijadanas.com

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)