BAŠ SAM JE ISKRITIKOVALA: Prijina baka otkrila šta zamera unuki, a progovorio i deda! Evo kakva je pevačica bila u DETINJSTVU…

Showbizz

BAŠ SAM JE ISKRITIKOVALA: Prijina baka otkrila šta zamera unuki, a progovorio i deda! Evo kakva je pevačica bila u DETINJSTVU…

Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a iznenađenje za sve je bilo pojavljivanje Prijine bake i deke na snimanju.

– Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pevamo malo, biće super, tako da, tu su – rekla je pevačica.

Obradovala se dolasku bake i deke, a novinari su iskoristili priliku da ih na kratko intervjuišu. Svi kažu da je radnu naviku nasledila od bake i deke:

– Pa jeste, sigurno. Uvek je dolazila kod nas i uvek je s nama volela da ide. Čak je sa mnom išla da radi kad sam ja radila. Ona je sa mnom išla u firmu, celih nedelju dana ona se sa mnom ujutru budila i išla na posao. Ujutru u 5 sati, probudim se, ja hoću brzo da ustanem da ne čuje, ma kakvi, nema šanse… Probudi se i krene sa mnom.

Oni ističu da su ponosni na unuku. Aleksandra je otkrila da više voli da daje nego da dobija poklone, a evo da li se baka i deka sa tim slažu:

– Jeste, to je strašno… Ona je rođena da kupuje poklone.

Pevačici je najlepši rođendanski poklon i iznenađenje pre svega to što su oni došli:

– Ona je rekla da neće ništa da slavi, nismo ni mi rekli da ćemo doći. Čestitala sam joj rođendan, ali nije mislila da ćemo doći.

Deda priznaje da ju je on razmazio više od bake, vole da slušaju njene pesme, ali i da naruče po neku. Omiljena im je “Opet imam razloga da živim” od Ane Bekute. Baka Bosa je otkrila zbog čega najviše kritikuje svoju unuku.

– Baš sam je sad iskritikovala, kad sam videla one noge mršave. Najlepša je, al je mršava – rekla je baba za “Grand”. Kurir.rs/K.Đ.