DEBELO PLATILI LUKSUZ NA LETOVANJU! Poznati za 7 dana boravka na SKUPIM destinacijama mogli da iskeširaju STAN, evo gde PUTUJU

Showbizz

DEBELO PLATILI LUKSUZ NA LETOVANJU! Poznati za 7 dana boravka na SKUPIM destinacijama mogli da iskeširaju STAN, evo gde PUTUJU

Javne ličnosti tokom godine rade punom parom, ali uprkos brojnim nastupima, uspeju da iskoriste slobodno vreme kako bi posetile neke od napopularnijih i najskupljih turstičkih odmarališta na svetu.

Poznati jedva čekaju da im obaveze dozvole da uživaju u toplijim krajevima, a na egzotična putovanja potroše na hiljade i hiljade evra. Izdvajamo neke od poznatih ličnosti koje su dale neverovatne novčane iznose za uživanje na plaži.

Sofija Milošević i Luka Jović:

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović navodno su za sedam dana odmora potrošili 70.000 evra. Naime, oni su prvo bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem. Dnevno su morali da iskeširaju 10.000 evra samo jahtu, ali to nisu navodno jedini troškovi koje su imali.

Jelena Karleuša:

Pevačica Jelena Karleuša bila je deset dana na odmoru u Antaliji, u jednom od najluksuznijih hotela, za koje je pevačica izdvojila čitavo bogatstvo. Karleuša je sa naslednicma Atinom i Nikom Tošić bila u hotelu gde je za boravak tri osobe u apartmanu, u zavisnosti od pogleda, noćenje košta od 69.389 dinara do 154.974 dinara.

Kako se aranžmani uzimaju za 10 dana, odnosno noćenja, Jelena je za porodični odmor, bez supruga Duška Tošića koji se zbog poslovnih obaveza vratio u Kinu, iskeširala minimum 624.501 do 1.394.766 dinara, odnosno između 5.900 i 11.825 evra, bez dodatnih usluga koje se naplaćuju.

Inače, u istom hotelu pevačica Dženifer Lopez boravila sa svojom decom u septembru prošle godine, gde je i imala koncert.

Dara Bubamara i Toni;

Pevačica Dara Bubamara poznata je po tome što više puta u toku godine ide na letovanja i egzotična putovanja, te je poznata kao neko ko ne štedi novac.

Ona je prošle godine sa sad već bivšim dečkom Tonijem posetila čak osam zemelja, te su na uživanje potrošili oko 150.000 evra. Oni su prvo otputovali u Grčku, a zatim u Monte Karlo gde su noćenje plaćali 1.200 evra. Nakon Monte Karla oni su otišli na Maldive gde su za dve nedelje potrošili 35.000 evra.

Oni su nakon Maldiva odmorili malo u Novom Sadu, a onda se uputili u Istanbul i smestili su se u hotel na Bosforu gde je noćenje 800 evra. Dari i Toniju ni to nije bilo dovoljno, te su letovali i u Dubaiju. Oni su pukli 10.000 evra na hotele, a iznajmljivali su i jahtu za 25.000 evra.

Lepa Brena:

Pevačica Lepa Brena poznata je po tome što voli da ode u toplije krajeve tokom zime. Ona je na jedno putovanje povela skoro celu familiju Živojinović, a prva destinacija im je bio Dubai, a onda Maldivi. Brena i njena porodica nisu štedeli na odmoru, a Brena je za ovo porodično uživanje potrošila 20.000 evra.

Dragana Mirković i Toni Bijelić:

Pevačica Dragana Mirković nedavno je uživala sa suprugom Tonijem Bjelićem na Maldivima. Naime, Toni je odlučio da iznenadi Draganu, te ju je odveo na luksuznu destinaciju. Dragana je poznata kao veliki avanturista što je još jednom kada se oprobala u parasejlingu. Pevačica nije krila koliko je oduševljena izazovom, a nema sumnje da je ovaj luksuzni odmor papreno plaćen. Kurir.rs/Telegraf