Glumica tvrdi da partner Snežane Đurišić ima dijete sa studentkinjom, a nije ga priznao: Ginekolog Vanja se oglasio i otkrio istinu!

Zdravlje

Glumica tvrdi da partner Snežane Đurišić ima dijete sa studentkinjom, a nije ga priznao: Ginekolog Vanja se oglasio i otkrio istinu!

Glumica Tamara Aleksić iznijela je šokantne tvrdnje na račun dečka Snežane Đuričić i ginekologa Jovana Vanje Miloševića.

Naime, ona je istakla kako je Vanja navodno studentkinji napravio dijete, a nije htio da ga prizna. On se sada oglasio i priznao šta je istina.

– Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na temu zabrane ab.rtusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je ab.rtus muško pitanje, kao i da žensko tijelo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dijete koje potom nije htio da prizna – navela je glumica i dodala:

– Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gdje rasprave ne smije da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tijela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorištavali svoju poziciju za intimne odnose sa studentkinjama. Potencijalna djeca su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu djecu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugrožavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena smije, a šta mora.

Vanja je sada dao svoje mišljenje o cijeloj situaciji.

“Sve što kažete može da bude upotrijebeljeno protiv vas. Sve što sam rekao u bilo kojoj emisiji na nacionalnoj televiziji odnosi se na medicinu i samo ću po tome da pričam i dalje i poslije 30 godina iznosim svoja iskustva i mislim da poslije toliko godina imam pravo na to. Ja se u pravom smislu te riječi zalažem za zdravlje posebno reproduktivno zdravlje žena i to ću činiti i ubuduće, a sve ostalo što ima veze sa neistinama neću da komentarišem i dajem im na značaju”, rekao je Vanja Milošević. pink.rs