U JULU POSTOJE 4 OPASNA DATUMA: Jedan je poseban – TOG DANA NIŠTA NE SMIJTE RADITI, OKRENUT ĆE VAM ŽIVOT NAOPAČKE

Zanimljivosti

U JULU POSTOJE 4 OPASNA DATUMA: Jedan je poseban – TOG DANA NIŠTA NE SMIJTE RADITI, OKRENUT ĆE VAM ŽIVOT NAOPAČKE

Astrolozi kažu da nas tijekom srpnja/jula očekuje 4 vrlo izazovna, možemo reći opasna dana. Spremite se za vrlo turbulentan period u kojem će doći do mnogih promjena. Evo koji su najizazovniji dani prema horoskopu u srpnju/julu!

5.7. – Negativni tranziti Marsa i Merkura

Ovo je najopasniji dan u mjesecu. U isto vrijeme dogodit će se dva važna astrološka događaja – Mars prelazi u znak Bika, a Merkur u znak Raka. Oba ova događaja će okrenuti planete protiv nas.

Mars će ostati u Biku do 19.8., a za to vrijeme mnogi će postati sumnjičavi, nepovjerljivi, pomalo i uplašeni. U mnogim slučajevima, sve će to biti neutemeljeni strahovi, ali to nam neće biti velika utjeha.

Merkur u Raku je opasan, jer ćemo postati letargični, pomalo nezainteresirani, bezvoljni. Uslijed svega toga, 5. srpanj/jul će biti najgori dan za posao, za bilo kakve početke. Potražite svoju sigurnu luku, gdje se osjećate opušteno i bezbrižno kako biste lakše savladali ovaj period.

13.7. – Super Mjesec

Super Mjesec je najopasniji tip punog Mjeseca. On će biti toliko blizu Zemlji da će i na nebu biti vrlo upečatljiv i veći nego inače. To će također imati jači utjecaj na naše živote, sreću i raspoloženje. Mjesec će biti u Jarcu

13.7., uslijed čega ćemo biti malo povučeniji, okrenuti sebi.

Više će nam odgovarati da vrijeme provodimo sami, nego u društvu.

16.7. – Konjunkcija Sunca i Merkura

Konjunkcija je negativan aspekt koji se najčešće javlja između Sunca i Merkura, pošto se oni uvijek nalaze na istoj strani Zemlje.

Astrolozi vam savjetuju da ovog dana ne napuštate svoju zonu udobnosti, da ne odlazite daleko i ne trošite mnogo novca. Ljudi kojima je sujeta jača strana mogli bi ovog dana izgubiti sve što su u posljednje vrijeme stekli.

28.7. – Počinje retrogradno kretanje Jupitera

Posljednji opasan dan srpnja/jula je dan početka retro faze Jupitera. U ovoj poziciji planet će ostati do 24.11.. Mnogo neugodnih stvari može se dogoditi tijekom ovih mjeseci.

Možemo izgubiti moć intuicije, postati pohlepni, beskompromisni. Najvjerojatnije ćemo već 28.7. osjetiti prvi val negativnosti, izražen u vidu osjećaja anksioznosti i nedostatka motivacije. novi.ba