SKANDALČINA! OSMAKČIĆ I VIKI UHVAĆENI ZAJEDNO: Tukao je, abortirala NJEGOVO DETE, a sad UŽIVAJU! Ovaj detalj ih je ODAO! (FOTO)

SKANDALČINA! OSMAKČIĆ I VIKI UHVAĆENI ZAJEDNO: Tukao je, abortirala NJEGOVO DETE, a sad UŽIVAJU! Ovaj detalj ih je ODAO! (FOTO)

Marko Osmakčić 9. juna napustio je “Zadrugu” jer je njegov otac Franjo navodno premunio.

Franjova nevenčana supruga je potvrdila smrt, ali je sve to bila jedna farsa. Naime, Markova porodica je obmanula javnost kako bi on napustio Zadrugu posle skandaloznog ponašanja prema tadašnjoj devojci Viktoriji Mitrović.

Viki je zatrudnela sa Marko u Zadruzi, i zbog njegovog skandaloznog ponašanja prema njoj i napuštanja rijalitija, i straha od pretnji koje joj je Marko javno uputio sa porodicom, Viki se odlučila na abortus, kako Osmakčići ne bi napravili problem ni njoj, ni njenoj porodici.

Iako su svi bili ubeđeni u to da se Viki i Marko nikada neće videti posle svega, izgleda da se to nije desilo. Naime, danas je u toku dana Viktorija objavila stori iz jednog restorana a u pozadini se vidi momak sa tetovažom na ruci, koja je ista kao i tetovaža na ruci Marka Osmakčića.

Izgleda da je Viki prešla preko svega što je Marko uradio, a šta će se danas dešavati, ostaje nam da saznamo. Kurir.rs/M.M.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Osmakcic (@markoosmakcic)

 

Share this content:

You May Have Missed