EMOTIVNO! PRVA IZJAVA HUSA MUJIĆA POSLE SUSRETA SA ĆERKOM DALILOM: Otkrio da li joj je OPROSTIO, a pomenuo i DEJANA DRAGOJEVIĆA!

Showbizz

EMOTIVNO! PRVA IZJAVA HUSA MUJIĆA POSLE SUSRETA SA ĆERKOM DALILOM: Otkrio da li joj je OPROSTIO, a pomenuo i DEJANA DRAGOJEVIĆA!

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević stigla je u Bosnu, u svoje rodno selo Šepak.

Srela se sa ocem Husom Mujićem kog nije videla 10 meseci i taj susret je protekao veoma potresno sa puno suza i plakanja, što je ona i podelila na društvenim mrežama. On je teško podnosio njeno učešće u rijalitiju, odnosno njene izjave i postupke, ali je ipak dočekao raširenih ruku.

Huso Mujić se oglasio i rekao da je njihov prvi susret protekao jako emotivno, a dotakao se i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, kao i Filipa Cara.

– Dobro, radosno i žalosno, suza je bilo, jako emotivan trenutak. Znao sam da će doći rekao je Huso na početku razgovora za Blic, a upitan je i da li je i dalje ljut na ćerku.

– U kakvom odnosu može otac da bude sa svojom ćerkom? Dobro je sve. Šta da radimo. Sve smo ostavili iza nas. Šta se desi, to se ne može popraviti, ne može se vratiti – iskren je Mujić i ističe da bi voleo da stupi u kontakt sa Dejanom.

– Imam želju, ali nemam njegov kontakt. Rekao je svoje, želim mu sve najbolje. Nema potrebe da se ljutim na njega, takva je situacija. Možda se nekada vidimo i čujemo, svet je mali – istakao je Huso i stavio tačku na priču o raspodeli imovine:

– Rekao sam njima dvoma da se dogovore oko kuće, tako će i ostati.

Poznato je od početka da Dalilin otac nije imao reči hvale za njenog sada bivšeg momka Cara, a sada kaže da se nada da će je poslušati pri sledećem izboru emotivnog partnera.

– Nikada neću podržati tu vezu. Ako voli babu, treba da posluša neke stvari – zaključio je Huso. (Kurir.rs)