ISPLIVALE TAJNE IZ KUĆE HARISA DŽINOVIĆA: Pevač ima problem sa POSLUGOM, svi se čude, a Melina ŠOKIRANA!

Showbizz

ISPLIVALE TAJNE IZ KUĆE HARISA DŽINOVIĆA: Pevač ima problem sa POSLUGOM, svi se čude, a Melina ŠOKIRANA!

Pevač Haris Džinović je jedan od onih umetnika koji voli red i disciplinu, a to potvrđuje i njegova priča o kući i kako voli da sve bude pod konac.

Naime, kako je ispričao, to što voli da mu sve bude cakum pakum sređeno je šokiralo njegovu sadašnju suprugu Melinu, kada su tek počeli da se zabavljaju.

– Ja jesam perfekcionista, sećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gde treba – prisetio se pevač koji ne može da podnese da mu neko remeti njegov red.

– Ja sada imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam ja navikao. Zamolio sam je da mi ne pomera, a svaki put pomera i izvinjava se, ali džabe joj govorim – požalio se svojevremeno u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

Iako bi mnogi pomislili da se teško navikao na prisutvo druge osobe kada je počeo da živi sa Melinom, on tvrdi suprotno.

– Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni muškarca, ali nemoguće je da promeniš ti nekoga jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne – priznaje Džinović.

(Kurir.rs/Alo)