Slobini šok detalji iz djetinjstva: Pjevač otvorio dušu i priznao koliko je godina imao kad je vidio more prvi put!

Showbizz

Slobini šok detalji iz djetinjstva: Pjevač otvorio dušu i priznao koliko je godina imao kad je vidio more prvi put!

Pjevač Slobodan Sloba Radanović ovo ljeto provodi radno na crnogorskom primorju gdje ima nekoliko zakazanih nastupa, a baza mu je Budva. On je kroz suze ispričao da je sa 14 godina prvi put bio na moru.

Naime, Sloba je poznat po skromnosti i prizemnosti, pa se nije libio da ispred naše kamere ispriča kakvo mu je ljetovanje bilo u djetinjstvu, te da ga nije sramota što je tada bio paradajz-turista.

– Prvi put sam sa 13 ili 14 godina otišao na more. I to me je moj brat odveo. Ja sam tada bio ne paradajz-turista nego, ono, još gore od toga. Sve što smo mogli da učinimo u tim trenucima da nam bude lijepo, da se lijepo provedemo za tih, koliko smo bili, deset dana mi smo uradili. Nije tu bilo ničega previše, čak je veoma skromno bilo – priča Sloba za portal Republika s knedlom u grlu i kaže da mu ni tada, a ni sada nije bilo bitno šta jede i koliko to košta:

– Zar je bitno šta jedeš i gdje obitavaš? Bitno je da svi dođemo na ovu plažu i da se okupamo i uživamo u suncu. To su stvarno budalaštine i komentare kad čujem: “Paradajz-turisti”! Pa šta jedeš kod kuće, paradajz ne jedeš? Ljudi ponesu šta imaju, snalaze se, bitno im je da dovedu djecu da vide more. Ja sam sa 14 godina vidio more prvi put u životu i tada sam se oduševio. Danas je isto teško vrijeme.

Svako ko je uspio danas da dovede djecu na more on je super roditelj. Svaka im čast na koji god način da su uspjeli da dođu i prožive tih deset dana ovdje pored svega što se dešava – rekao je Sloba. republika.rs