BILA MI JE KAO MAJKA! TELEFON MI JE BIO ISKLJUČEN KAD JE UBIJENA: Zoranov sin u ispovesti opisao odnos sa Jelenom Marjanović

Showbizz

BILA MI JE KAO MAJKA! TELEFON MI JE BIO ISKLJUČEN KAD JE UBIJENA: Zoranov sin u ispovesti opisao odnos sa Jelenom Marjanović

Uroš Marjanović, sin optuženog Zorana Marjanovića za teško ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016. koji je posetio oca u Centralnom zatvoru u Beogradu, ranije je u prvoj ispovesti za Kurir 2017. naveo da je “pevačicu voleo kao majku”.

Podsetimo, Marjanoviću je Viši sud u Beogradu u petak izrekao prvostepenu presudu za teško ubistvo supruge na 40 godina zatvora, gde mu je određen i pritvor. Njegov sin Uroš sa ostalim članovima porodice bio je u Palati pravde kada je izrečena presuda, ali on nakon toga nije želeo da komentariše celokupnu situaciju. Samo je dva sata posle toga Zoranu prilikom hapšenja u porodičnoj kući u Borči rekao “drži se tata”.

Zoranov sin iz prvog braka, nakon razvoda svojih roditelja ostao je da živi s njim u Borči. On je dve godine nakon zločina, u aprilu 2018. za Kurir ispričao šta se sve dešavalo kobne večeri, ali i kakav osnos je imao sa maćehom.

– Saznanje da je Jeca nestala teško mi je palo. U to vreme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece – rekao je tada Uroš Marjanović.

Opisujući svoj odnos sa Jelenom, on je tada objasnio da mu je ona u svakom smislu zamenila majku i da ju je mnogo voleo.

– Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Voleo sam Jecu kao majku, a te kobne večeri, kad sam saznao šta se desilo, nisam mogao da poverujem. Otišao sam na nasip sa drugovima da je tražim. Do dolaska policije pokušavali smo da je pronađemo. Svi smo u prvom trenutku pomislili da joj je možda pozlilo i da je pala – rekao je dve godine nakon zločina sin Zorana Marjanovića.

U toj ispovesti naveo je da se do poslednjeg trenutka nadao da će se Jelena pojaviti.

– Kada smo saznali da je Jecino telo pronađeno u kanalu, bio je to šok jer nikome od nas takvo razrešenje događaja nije padalo na pamet. Tata je u to vreme bio u policiji, bilo mi je teško i zbog njega. Znam koliko je voleo Jecu. Činjenica da je pronađena mrtva sve nas je užasno pogodila. Bol koji sam u tom trenutku osetio teško je opisati rečima – rekao je tada Uroš. (Kurir.rs)