TEA TAIROVIĆ ZAPROŠENA, REKLA DA! Pevačicu iznenadio nepoznati muškarac, sve je snimljeno! (VIDEO)

Showbizz

TEA TAIROVIĆ ZAPROŠENA, REKLA DA! Pevačicu iznenadio nepoznati muškarac, sve je snimljeno! (VIDEO)

Pevačica Tea Tairović održala je u Kikindi koncert za pamćenje, a pevačicu je u jednom momentu zaprosio nepoznati momak iz publike. On je Teu pitao da li želi da se uda za njega, na šta je pevačica potvrdno odgovorila, nakon čega joj je mladić stavio prsten na ruku.

Sve je osvanulo na jednoj Instagram stranici, a ljudi su komentarisali kako se mladić baš usrećio. Tea Tairović nedavno je potkačena od strane svoje koleginice Indi Aradinović, koja je u emisiji ispričala je da je imala ideju za sledeći spot, ali ju je preduhitrila Tea.

– Ideje su čudo, ideje iscure… Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade – objasnila je ona tada, nakon čega se Tea oglasila za Informer i odbrusila Aradinovićevoj:

– Moj album je slušan, što se da čuti na mojim nastupima, publika jednoglasno peva. Meni ovakve marketinške fore ne trebaju – rekla je tada Tea. kurir.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kikinda Online News (@kikindaonlinenews)