BILA SAM GROZNA PREMA SESTRI! Rada Manojlović otkrila svoje pravo lice, progovorila o odnosu sa sestrom: Sve je bilo kako JA kažem

Showbizz

BILA SAM GROZNA PREMA SESTRI! Rada Manojlović otkrila svoje pravo lice, progovorila o odnosu sa sestrom: Sve je bilo kako JA kažem

Pevačica Rada Manojlović često ističe u svojim intervjuima da je jako vezana za svoju sestru Maju, ipak nije uvek bilo tako. Rada voli da provodi vreme sa njom i najlepše zajedničke momente ume i da podeli s fanovima putem društvenih mreža, međutim, kada su bile male – moralo je striktno da bude po njenom.

– Bile smo deca za poželeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući – počela je svoju priču Rada, pa je dodala:

– Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo deca – objasnila je.

Kao mlade, njih dve su ostale bez majke i to je svakako ostavilo traga na njih. Pevaicu danas posebno čini srećnom to što je uspela da ispuni njenu želju i postane uspešna u svom poslu.

Iako je mlada ostala bez majke divne uspomene urezane su joj duboko u srcu, a ono što je posebno čini srećnom je što je ispunila njenu želju i postala uspešna u svom poslu.

– Za mene se oduvek znalo, jer sam ja prvo propevala, pa progovorila (smeh). Više sam bila tatino dete, nekako sam bila muškarača ali sam volela sa majkom da podelim svoje simpatije i da joj se žalim. Volela sam uvek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvek nepogrešivo procenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvek je bila u pravu – prisećala se Manojlovićeva u emisiji „Iz profila”, govoreći o svojoj porodici, te odnosima unutar nje. Kurir.rs