MILICA TODOROVIĆ SKINULA 4 KG, ALI UZ OVAJ TRIK SMRŠAĆE JOŠ: Stomak joj je ravan samo ujutru, a ovo je njen DNEVNI JELOVNIK

Showbizz

MILICA TODOROVIĆ SKINULA 4 KG, ALI UZ OVAJ TRIK SMRŠAĆE JOŠ: Stomak joj je ravan samo ujutru, a ovo je njen DNEVNI JELOVNIK

Milica Todorović je dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda kad je nedavno u kupaćem kostimu pozirala u Egiptu. Pevačica je skinula četiri kilograma, ali još nije potpuno zadovoljna i priznaje da muku muči sa stomakom!

– Stomak mi je ravan samo ujutru, a uveče se nadujem kao većina žena – priča Milica i dodaje da je uspela da smrša bez gladovanja.

– Već nekoliko godina idem kod nutricioniste. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na taj režim ishrane. Lako mršavim, pa se ne opterećujem mnogo.

Milica je donedavno redovno vežbala kod kuće i u teretani, ali otkad je počela letnja sezona nastupa, nema vremena za fizičku aktivnost:

– Pre letnje turneje imala sam ličnog trenera i sa njim sam vežbala. Trenutno ne treniram jer mi je leto baš radno i zato što živim na točkovima. Prosto nemam vremena…

Folk zvezda kaže da je uspela najviše da smrša dok nije radila tokom pandemije korone, ali se u međuvremenu malo opustila.

– Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić, pa mi je čudno, ali lepo se osećam! Još nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro, i dalje sam se*si – završava priču Milica Todorović.

ŠTA JEDE MILICA TODOROVIĆ

Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voće

Ručak: Meso i salata

Večera: Pečena piletina, zelena salata, čeri paradajz

Trik savet: Pijte dosta vode i zelenog čaja… kurir.rs