SAD JE S FILIPOM U VEZI – ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA NAKON PLASTIČNIH OPERACIJA: Nećete je moći prepoznati (FOTO)

Showbizz

SAD JE S FILIPOM U VEZI – ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA NAKON PLASTIČNIH OPERACIJA: Nećete je moći prepoznati (FOTO)

Nakon vijesti da je Dalila Dragojević pronašla novog dečka, njen bivši ljubavnik Filip Car uživa sa zgodnom brinetom koja je dobro poznata javnosti. Naime, u pitanju je atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, koja je javnosti postala poznata kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba.

Kristina i Car su se pratili na društvenim mrežama i prije nego što je on ušao u Pinkov rijaliti, međutim, nakon napuštanja “Zadruge” počeli su zajedno da provode vrijeme:

– Filipa poznajem tek nesto manje od mjesec dana. Čuli smo se prvo preko Instagrama, a onda smo razmijenili brojeve. Pratili smo se i prije “Zadruge” na Instagramu, ali su meni obrisali profil pa se nismo odmah čuli. Ja sam mu se javila s novog profila, pa smo počeli pričati. Stvarno ne bih iznosila sve detalje bez njega i njegovog odobrenja. Na to da li je bilo nečega između nas, naravno da nije. Prerano je za tako nešto. Ja sam javna osoba kao i on i takve vijesti se brzo prošire, tako da pazim da što više privatnog života zadržim za sebe, pa tako i u vezi Filipa. Ja stvarno ne mogu reći ni da ću se zaljubiti, a ni da neću. To dolazi samo od sebe. Filipa gledam kao dobrog prijatelja. Meni ne smeta što je on radio na televiziji ili u privatnosti. To je njegova stvar, ja protiv toga nemam ništa. Ne mogu osuđivati dečka kojeg još nisam detaljno ni upoznala – rekla je Kristina.

Ona je krajem septembra 2020. zatezala kapke u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji. Plastični hirurg pomogao joj je da dobije željene ‘mačkaste’ oči i senzualan pogled. Evo kako danas izgleda: novi.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @kristinamandarinaa