NOVI RAT NA ESTRADI! Tijana Ajfon udarila na OVU pevačicu: Ona je katastrofa, CELULITARA!

Showbizz

NOVI RAT NA ESTRADI! Tijana Ajfon udarila na OVU pevačicu: Ona je katastrofa, CELULITARA!

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon posle otvaranja salona lepote, postala je kreatorka kupaćih kostima, ali i haljina, pa je shodno tome dala sebi za pravo da komentariše druge stajlinge.

Ajfonka je istakla da bez obzira što ima mogućnosti da sebi priušti bilo koju skupocenu stvar, njoj ne pravi problem da sebe počasti i sa stvarima koje nisu markirane:

– Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2. 000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra. Nije stvar u tome koliko nešto košta nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1. 000 dinara stoji kao da košta 1. 000 evra. Džabe marka, ako na čelu piše poljoprivreda kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem – istakla je Tijana.

– Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlovi, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidi, ali uvek se pitam:,,Zašto ova žena nema stilistu?”.Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: ,,Devojko, sakrij gamalo, nije sve obući dopičnjak i vrteti”. Nije sve u tome. Možeš ti i da obučeš haljnu do poda, ali da istakneš seksepil. Recimo, Jelena Karleuša se oblači tako da ne možeš da joj nađeš zamerku. Generalno je ne poštujem, ne volim ono što je javno uradila, žena mi je bljak, ali se oblači ludilo – govori Tijana za Svet, a kako prenose mediji. Kurir.rs/Svet